top of page
  • Brandstoffen Slabbinck

Waarom zou u kiezen voor Total Mazout Ultra?

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023

Er zijn meerdere manieren om uw woning te verwarmen. Stookolie of mazout is een van die mogelijkheden. Mazout bestaat in diverse soorten en ook de kwaliteit van stookolie kan verschillen. Zo leveren onze professionals bij Brandstoffen Slabbinck bijvoorbeeld Total Mazout Ultra aan huis in Oostende, Brugge en Knokke-Heist. Maar waarom zou u kiezen voor Total Mazout Ultra? U leest het hier.

Mazout Ultra van Total

Dat mazout een innovatieve brandstof is die rekening houdt met uw portemonnee weet u misschien al wel. Maar wist u ook dat niet alle mazout dezelfde is? De kwaliteit van stookolie verschilt bij elke leverancier. Zo vindt u bij ons in Knokke-Heist bijvoorbeeld Mazout Ultra.


Mazout Ultra is een stookolie van uitstekende kwaliteit waaraan exclusieve additieven werden toegevoegd. Total is een van de eersten die deze soort mazout aanbiedt.


Voordelen van Total Mazout Ultra

Aan Total Mazout Ultra heeft u meer baat dan aan klassieke mazout of diesel. Mazout Ultra zorgt bijvoorbeeld voor een betere verbranding door de verbrandingsverbeteraar die er werd bijgevoegd. Daardoor wordt er minder roet aangemaakt met als gevolg dat u minder verbruikt.


Bovendien heeft uw stookolieketel dankzij Mazout Ultra minder onderhoud nodig. Uw ketel wordt minder vervuild en bevat amper roetdeeltjes: nog zo’n voordeel voor uw portemonnee.


De geurcomponent die in de Mazout Ultra wordt gemengd, zorgt ervoor dat u minder last hebt van de geurhinder van stookolie. Mazout Ultra is misschien iets duurder, maar op het einde van de rit spaart u gemiddeld tussen 6% en 10% uit.


Mazout laten leveren

De kwaliteit van Mazout Ultra brengt dus heel wat voordelen met zich mee. Laat Mazout Ultra dan ook nog eens razendsnel bij u thuis leveren door de professionals van Brandstoffen Slabbinck voor een volkomen profijt. Voor de beste prijzen in West-Vlaanderen bent u bij ons trouwens aan het juiste adres.


Wilt u Total Mazout Ultra laten leveren in Oostende, Brugge of Knokke-Heist? Neem dan contact op met Brandstoffen Slabbinck in Knokke-Heist.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page