top of page
Brandstoffen Slabbinck

Brandstoffen Slabbinck: uw verdeler van Total pellets, houtskool en steenkool in Knokke-Heist

Total pellets voor het verwarmen van uw pand

Bij Brandstoffen Slabbinck in Knokke-Heist bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige brandstoffen, waaronder Total pellets, houtskool en steenkool. Wij leveren deze producten niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven en voor grotere evenementen in de regio Knokke-Brugge-Zeebrugge-Oostende.

 

Total pellets zijn gemaakt van samengeperst houtafval en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele brandstoffen zoals steenkool of houtblokken. Ze zijn niet alleen energiezuinig, maar verminderen ook uw ecologische voetafdruk. Onze pellets worden geleverd in handige zakken of in bulk, afhankelijk van uw behoeften, en zijn eenvoudig te gebruiken en op te slaan.

Total pellets
Total Pellets
Grill Hardwood Houtskool.jpeg

Bestel uw steenkool en houtskool

Wij bieden een uitgebreid assortiment houtskool, waaronder de populaire Black Ranch houtskool. Deze houtskool staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en wordt geleverd in handige zakken van 15 kg, tegen een scherpe prijs. Ideaal voor barbecues, Green Eggs, kermissen en andere buitenactiviteiten.

Black Ranch

Voor traditionele verwarmingsbehoeften leveren wij ook diverse soorten steenkool geschikt voor zowel huishoudelijk gebruik als voor commerciële toepassingen in restaurants en evenementen. Of u nu een particulier bent die houtskool nodig heeft voor uw weekendbarbecue of een restaurantmanager die steenkool nodig heeft voor dagelijks gebruik, wij bieden flexibele leveringsopties die aan uw behoeften voldoen.

Brandstoffen Slabbinck

Waarom kiezen voor Brandstoffen Slabbinck?

Brandstoffen Slabbinck staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij selecteren alleen brandstoffen van de hoogste kwaliteit om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Ons ervaren team staat klaar om advies op maat te bieden en te zorgen voor een efficiënte levering, zodat u zich kunt concentreren op het succesvol organiseren van uw evenementen.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs bij Brandstoffen Slabbinck in Knokke-Heist om meer te weten te komen over ons aanbod Total pellets, steenkool en houtskool.

bottom of page