top of page
  • Brandstoffen Slabbinck

Maak uw keuze uit dit gamma gasflessen

Primagaz buitendraad gasflessen voor particulieren en bedrijven

Al jaar en dag is Slabbinck de ervaren aanbieder van Primagaz-binnendraadgasflessen. Maar welke gasflessen bestaan er zoal in het gamma? In deze blog nemen we u mee doorheen het ruime assortiment.
Huishoudelijke gasflessen.

Primagaz is al lang een bekende naam wanneer het gaat om de verdeling van huishoudelijke gasflessen, bijvoorbeeld gas om te koken, gas voor de barbecue en gas voor de caravan. Bij Slabbinck Brandstoffen zijn we dan ook meer dan overtuigd van de kwaliteit van deze producent. Daarom verdelen we de Primagaz-gasflessen met heel veel overtuiging.


EasyBlue en Primaclips

Binnen het gamma maken we onderscheid tussen de EasyBlue- en de Primaclips-gasflessen. Bent u op zoek naar gas voor de barbecue of gas voor de caravan? Dan zijn de EasyBlue-gasflesen de perfecte oplossing. Ze zijn beschikbaar in 6 en 9,5 kilogram waardoor ze lichtgewichtgasflessen zijn en dus eenvoudig hanteerbaar. U haalt de gasflessen van uw keuze zonder problemen af op onze locatie. Zo bent u snel en efficiënt verder geholpen.

De gasflessen van 10,4 en 18 kilogram zijn dan weer zeer populair bij dakwerkers. Zij hebben voldoende gasflessen nodig om te gebruiken voor het branden van roofing tijdens hun dakwerkopdrachten. De PrimaClip-gasflessen worden eveneens gebruikt voor de aandrijving van heftrucks. Ook die gasflessen zijn bij ons steeds in ruime voorraad aanwezig waardoor u ze dus snel kunt komen ophalen in onze vestiging.


Statiegeld niet vergeten

Vergeet zeker ook het statiegeld op uw gasflessen niet! Want zelfs nadat u ze hebt opgebruikt, zijn uw gasflessen nog geld waard. Breng ze dus zeker naar ons terug wanneer u nieuwe komt ophalen. Zo krijgt u het statiegeld van uw lege gasflessen netjes terugbetaald. Wij sturen de gasflessen dan terug naar Primagaz waar ze opnieuw worden gevuld.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor Primagaz-gasflessen bij Slabbinck Brandstoffen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie! We helpen u graag verder.
55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page