top of page
  • Brandstoffen Slabbinck

Hoe uw huishoudelijke apparaten te beschermen tegen hard water

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023

Onthardingszout, ook wel regenereerzout genoemd, is een belangrijk onderdeel van een waterontharder. Hard water bevat een hoog gehalte aan mineralen, zoals kalk, die kunnen leiden tot problemen zoals kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten en leidingen. Een waterontharder maakt gebruik van ionenwisseling om deze mineralen te verwijderen, waardoor het water zachter wordt.

Onthardingszout is het product dat wordt gebruikt om de ionenwisselingsbedden in een waterontharder te regenereren. Er zijn verschillende soorten onthardingszout beschikbaar, zoals harszout, kristalsuikerzout en tabletzout. Bij Brandstoffen Slabbinck, gelegen in Knokke-Heist, West-Vlaanderen, verkopen we kwalitatief hoogstaand Axal pro zouttabletten.


Onthardingszout wordt gebruikt om de ionenwisselingsbedden in een waterontharder te regenereren. Dit zorgt ervoor dat de bedden weer in staat zijn om de mineralen uit het water te verwijderen en het water zachter te maken. Onthardingszout helpt ook om de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te verlengen, omdat er minder kalkaanslag in de leidingen en apparaten zal zijn.


Brandstoffen Slabbinck biedt snelle levering en een zorgvuldige opvolging van Axal pro zouttabletten. Axal pro zouttabletten zijn een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand product voor hun waterontharder. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en om u te adviseren over welk product het beste bij u past.
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page