top of page
  • Brandstoffen Slabbinck

Enkele goede redenen om te kiezen voor hoogkwalitatieve Total pellets

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023

Nu de donkere wintermaanden in aantocht zijn, wil toch iedereen het graag een beetje gezelliger en aangenaam warm maken in huis. Het leven is zo duur dat we met ons allen proberen om minder energie te verbruiken en zo de kosten te drukken. Tegenwoordig is de kostprijs enorm hoog om een woning te verwarmen met gas, mazout of elektriciteit. Daarom gaan we massaal op zoek naar alternatieven, maar al snel komen we uit bij een pelletkachel. Investeren in een pelletkachel is niet enkel zuiniger voor uw portemonnee maar het is ook beter voor het milieu. Een pelletkachel is gebruiksvriendelijk, geeft heerlijke warmte en de hinder van geur en fijn stof zijn eerder beperkt. Om te verwarmen met een pelletkachel hebt u natuurlijk pellets nodig. Nu wat zijn pellets precies? Pellets zijn houtkorrels die worden verkregen door het persen van houtschaafsel en houtzaagsel. Ze worden daarna als hernieuwbare energie aangeboden om te verwarmen, top toch? Houtpellets zijn en in verhouding tot andere brandstoffen relatief goedkoop.

Waarom dan kiezen voor Total houtpellets?

Total pellets moeten voldoen aan strenge vereisten om van kwalitatieve pellets te mogen spreken. Enkel hoogstaande pellets kunnen voor uitzonderlijke prestaties zorgen. Total pellets dragen bij tot het hoogste rendement van uw pelletkachel en beschermen uw kachel tegen corrosie. Om de kwaliteit van de Total pellets te garanderen, worden vanaf de productie tot aan de levering verschillende controles uitgevoerd. Op Total pellets kan u blijven vertrouwen, ze zijn 100 % natuurlijk, puur Belgisch en de bevoorrading is verzekerd. Vertrouw op de uitstekende service van Brandstoffen Slabbinck voor de snelle levering van Total pellets. De handig verpakte zakken met pellets maken het stapelen een stuk eenvoudiger. Zelf kan u de pellets best droog opbergen op een pallet of een karton. De bewaartijd van Total pellets is langer als u ze niet blootstelt aan rechtstreeks zonlicht.


Brandstoffen Slabbinck levert Total pellets op een door u gekozen locatie (1 pallet/bestelling). Kleinere hoeveelheden dient u zelf op te halen op onze locatie in Knokke-Heist.


Zoekt u een leverancier van Total pellets waar u altijd op kan rekenen in West-Vlaanderen? Contacteer ons snel voor meer info.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page