top of page
  • Brandstoffen Slabbinck

Alles wat u moet weten over de buitendraadgasflessen van Slabbinck

Primagaz buitendraad gasflessen voor particulieren en bedrijven

U herkent de Primagaz PrimaBlack-gasfles heel eenvoudig aan de zwarte kleur. Maar waarvoor dient dit soort propaangas voor buiten en waarvoor kunt u het zoal gebruiken? In deze blog ontdekt u de antwoorden.
Voor vele toepassingen geschikt.

Primagaz PrimaBlack een allrounder noemen is een gigantisch understatement. Deze kwalitatieve gasfles van 10,5 kilogram is geschikt voor vele binnen- en buitentoepassingen. Hebt u gas nodig voor uw barbecue of voor tijdens het kamperen, dan is de PrimaBlack uw ideale oplossing. Maar ook voor thermische onkruidbestrijding is dit product de ideale remedie. In een tijd waarin schadelijke onkruidverdelgers helemaal uit den boze zijn, komt de toepassing waarbij onkruid wordt weggebrand met behulp van propaangas als geroepen.


Extreme temperaturen

Besluit u om PrimaBlack gasflessen te komen halen bij Slabbinck Brandstoffen? Vergeet ze dan zeker niet terug te brengen wanneer ze leeg zijn. Want ook leeg brengen ze geld op. Voor elke lege gasfles die u terugbezorgt, ontvangt u namelijk statiegeld. De lege gasflessen worden nadien bij Primagaz volgens geijkte procedures opnieuw gevuld.


Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van Primagaz-gasflessen zoals de PrimaBlack? Dan hebben we bij Slabbinck Brandstoffen heel wat voor u in petto. Ontdek ons uitgebreide assortiment gasflessen van Primagaz voor binnen en buiten. Onze ervaren medewerkers begeleiden u met veel zorg bij de selectie van de gasfles die het beste beantwoordt aan uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page